Consultatii Oftalmologice Computerizate: ZEISS I Profiler Plus

NOU: Optica Eugen din Timisoara de pe Str.Gheorghe Lazar Nr. 2 (colt cu Piata Unirii ) detine cel mai performant computer ZEISS I Profiler Plus din Romania pentru consultatii oftalmologice computerizate.

Programari de luni pana vineri de la 10 la 18 sau la telefon: 0256 232 230

ZEISS i.Profiler®plus-Autorefractmetru si Keratometru

Zeiss i.Profilerplus ofera un profil vizual profesional si detaliat :

  • Repere
  • Date tehnice
  • Detalii
  • i.Profiler plus și tehnologia i.Scription

Mai multe informatii

ZEISS I.Profilerplus este cel mai profesional sistem computerizat de 4-in-1 compact, cu aberometer ocular Wavefront , autorefractometer, topograf cornean ATLAS și Keratometru.

Procedura de măsurare complet automatizată, cu un control touch pe ecran ușor de utilizat, permite toate măsurătorile pe ambii ochi, în aproximativ 60 de secunde, distribuție a energiei electrice de refracție al ochiului este analizat și reprezentat pe întreaga diafragma a pacientului.

Aceasta este ceea ce distinge i.Profilerplus vizavi de autorefractometrele convenționale și ceea ce se deschide poarta de vizualizare FULL HD, 4K pentru lentile ZEISS cu tehnologia i.Scription®.

Descriere pe scurt :

ZEISS I ProfilerPlus este cel mai performant computer de înaltă rezoluție Hartmann-Shack senzor Wavefront. Wavefront este eșantionat la 1.500 de puncte si este legat direct prin retea la fabrica ZEISS din Germania !

Bărbie reglabila pentru poziționarea capului confortabil si procedura de măsurare complet automatizate.

NOU: Control de la distanta prin tableta , plus i.Profiler ZEISS via ZEISS i.Com mobil ajuta la Analiza pacientului prin iPad.

Accesul la tehnologia i.Scription® de la ZEISS ajuta pentru vizibilitate îmbunătățită de noapte, ceata, ploaie prin lentilele ZEISS- Drive Safe. In mod clar functiile structurate permit captarea, evaluarea, prezentarea și analiza datelor. Controlul touch screen permite toate măsurătorile pe ambii ochi in 60 de secunde.

Datele de măsurare din i.Profiler® plus sunt salvate pe sistemul de gestionare a datelor i.Com și pot fi folosite pentru consultatiile viitoare, prin care se dispune și de arhivare, fără a mai fi nevoie de măsurători suplimentare. Interacționează cu cele mai multe sisteme de PMS comune pentru o garanție de flux de lucru fără probleme. i.Com și i.Profiler® plus sunt disponibile împreună.