Livrarea se va face prin curier rapid direct la adresa dumneavoastra in maxim 48 de ore pentru produsele aflate in stoc iar pentru cele speciale care vin din Germania termenul maxim este de 2 saptamani.

Pentru orice comanda ce depaseste suma de 400 de lei livrarea prin FAN Courier este GRATUITA in orasele de pe aceasta lista. In cazul in care nu va incadrati in nici o localitate din lista de distributie a firmei FAN Courier costurile transportului vor fi suportate de catre Dumneavoastra. Costurile de livrare pot creste in situatia in care curierul partener nu distributie in localitatea in care locuiti.

Pentru comenzile ce nu depasesc suma de 400 de lei plata curierului va fi suportata de catre client.

In cazul in care clientul se razgandeste sau doreste alt model decat cel trimis, costurile pentru colet de la client catre firma noastra vor fi suportate de catre client.

MODALITATI DE PLATA :

  • Plata numerar sau ramburs:

Plata cu numerar se face in lei, integral, la ridicarea produselor de la centrele Optica Eugen (Timisoara – Unirii, Timisoara – Dragalina, Lugoj, Sannicolau Mare, Jimbolia). Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea.

  • Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard