Pentru ca am fost mereu deschisi spre promovarea serviciilor si produselor care se ridica la acelasi standard de calitate cu cel oferit de catre noi, dorim sa recomandam cativa parteneri:

Magazin online de haine

StylishCircle este probabil cea mai mare platforma de prezentare de produse din zona fashion, oferind atat la nivel international cat si local multiple categorii de haine, incaltaminte, accesorii si cosmetice. In cadrul platformei poti gasi de la rochii babydoll la costuri accesibile, modele de rochii bandage potrivite pentru evenimente pana la costume pentru barbati elegante si casual. Totodata, te poti consulta cu alti membri ai comunitatii in vederea alegerii unui look care sa ti se potriveasca – prin intermediul categoriei de stylesnaps – ori poti sa obtii sfaturi valoroase de fashion de pe blog, acolo unde contribuie mai multi editori.

Solutii ERP, CRM si Business Intelligence

Focusata permanent pe dezvoltarea și identificarea celor mai noi solutii software si hardware, ScribSoftware asigura managementul proiectelor gestionate, oferind soluții multiple și modalități flexibile de achiziție și implementare, accesibile oricărui tip de buget. Activand in industrii precum retail, HoReCa, distributie, productie sau service-uri, compania implementeaza soluţii software pentru afaceri ERP, CRM, SFA, BI. Totodata, propune in zona de vest a Romaniei WinMentor, soluție software modulară, pentru firme care doresc simplitate în colectarea și managementul datelor contabile și de gestiune.